Eğitim Alanları

SINIFLARIMIZ

Öğrencilerimizin en fazla zaman geçirdiği, eğitim ve öğretimin birebir yapıldığı ve öğrenmenin en fazla gerçekleştiği yerler olan sınıflarımız, en fazla verim alınacak şekilde düzenlenmiştir. Rahat bir çalışma ortamı sağlayan klimalı sınıflarımızda kontenjan sınırı en fazla 26 öğrencidir.

3D SINIFI

Yurtdışında sayılı eğitim kurumunda kullanılan 3 boyutlu eğitimi, bu konuda dünyanın lider kurumu Designmate firmasının Türkiye distribütörü ile yaptığımız işbirliği neticesinde öğrencilerimizle buluşturduk. 305 konu ve 150 simülasyondan oluşan içerik ile öğrencilerimiz konuları daha kalıcı bir şekilde öğrenmektedirler.

FEN VE TEKNOLOJİ LABORATUARI

Çağın tüm olanaklarını kullandığımız okulumuzda ders konuları fen materyalleri ile donatılmış laboratuarımızda yapılmaktadır. Öğrenci kazanımları, öğrenci merkezli, öğretmen ve öğrencilerin birlikte aktif olduğu, öğrencinin bilgiye kendisinin ulaşabildiği bilimsel öğrenim sürecini gerçekleştirmeyi ön planda tutarak çalışmalarını sürdüren fen ve teknoloji öğretmenlerimiz öğrencilerimizi bilimsel proje çalışmalarına yönlendirmekte ve bu çalışmalara katılmaları için teşvik etmekteyiz.

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LABORATUARI

Okulumuzda bulunan bilişim teknolojileri laboratuarımızda 24 saat internet bağlantısı olan 1 öğretmen 26 öğrenci bilgisayarı olmak üzere toplam 27 bilgisayar bulunmaktadır. Günümüz teknolojisinin son örneklerinden olan All In One bilgisayarlarımız Windows 8 işletim sistemine sahiptir. Bilgisayarlarımız bilişim teknolojileri dersinin yanında diğer derslerde de kullanılabilinmektedir. Laboratuarımız derslerin dışında araştırma ve ödevler için de öğrencilerimizin kullanımına sunulmaktadır .

SATRANÇ ODASI

Satranç odası, öğrencilerimizin alanında deneyimli öğretmenimiz eşliğinde satranç öğrendikleri ayrı bir sınıftır. Bu sınıfımız satranç derslerinde, satranç aktivitelerinde ve ayrıca boş vakitlerinde öğrencilerimizin satranç oynamalarına uygun olarak tasarlanmıştır.

OKUL KÜTÜPHANESİ

Tüm öğrencilerimizin her an kullanabileceği, bir çok alanda yayınların ve kitapların bulunduğu kütüphanemiz okulumuzun en güzide mekanlarındandır. Öğrencilerimiz kütüphanedeki kitaplardan faydalanabilmenin yanında boş zamanlarında ders çalışma ortamı olarak da kullanabilmektedirler.

GÖRSEL SANATLAR ATÖLYESİ

Çocuklarımızın sanatsal yönlerini keşfetmek ve geliştirmek, duygusal kimlik ve becerilerini arttırmak, sosyal yaşamda özgüvenli, yeteneklerinin farkında olan, üreten, özgür düşünen, düşündüklerini yaşama aktarabilen bireyler yetiştirmek için çok önem arz eden sanat derslerimiz görsel sanatlar atölyesinde yapılmaktadır.

MÜZİK SINIFI

Çocuğun gelişimde çok önemli yer tutan müzik eğitimi, özel olarak hazırlanmış müzik sınıfında alanında deneyimli öğretmenleri tarafından verilmektedir. Müzik sınıfında öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kullanmalarını sağlamak üzere bir çok enstrüman bulunmaktadır.

MÜZİK STÜDYOSU

Akademik başarının tek başına yeterli olmadığının bilincinde olan okulumuz, müzikal anlamda çocuklarımızın farklı çalışmalar yapabilmesine olanak sağlamak adına müzik studyosunu kullanıma sunmuştur.

DANS ODASI

Dans odası, öğrencilerimizin alanında uzman dans eğitmenimiz eşliğinde etkinlik ve çalışmalarını gerçekleştirdikleri özel bir sınıftır. Dans etkinlik saatinde öğrencilerimiz dans odasına gelerek eğitmenleri eşliğinde çalışmalarını sürdürmektedirler.