Sevimli Dostlarımız

Okulumuz, kuruluşundan bugüne dek yetiştirdiği bireylere akademik yeterlilik kazandırmanın yanında insan, doğa ve hayvan sevgisinin önemini aktarmayı da bir borç bilmiştir. Aynı dünyayı paylaştığımız hayvan türlerine karşı sevgi dolu olmanın, onları korumanın bir insanlık görevi olduğu öğrencilerimize her fırsatta hatırlatılmaktadır. Her yaş grubundan öğrencilerimizin sevgisini ve ilgisini kazanan sevimli dostlarımız okulumuzun vazgeçilmez unsurlarındandır.

Adeta okulumuzun simgesi haline gelmiş tavus kuşları, küçük yaş grubundaki öğrencilerimizin beslemekten çok hoşlandıkları farklı türlerdeki tavşanlar, kazlar, güvercinler, balık havuzumuz, kaplumbağa ve köpeğimizle kampüsümüz minik bir hayvanat bahçesi halini almıştır.